El aliment y la vida.
Els darrers 60 anys 1'esperanca de vida ha augmentat de manera considerable, com també la qualitat de vida de les persones grans.
Tanmateix, son molts els canvis que es produeixen en aquesta etapa,tant fisiológics com psicológics i d'hábits, i cal adaptar-s7hiel millor possible per tal de viure'ls amb un estat de salut general óptim.
Una alimentació que s'adapti adequadament als canvis fisiológics d'aquesta etapa garanteix una bona nutricio i,en conseqüéncia, afavoreix un bon envelliment. Amb aquest objectiu, Catering i Colectivos. intentará dona consells alimentaris per a conéixer:
• Els requeriments nutritius d'aquesta etapa de la vida.
• Els aliments que aporten els nutrients adequatsi com combinar-los en plats saludables.
• El tractament alimentari dels problemes físics i de salut que sovin comporta envelliment (restrenyiment, problemes cardiovasculars, diabetis...)
EXERCITI EL SEU SERVEI DE RESTAURACIO AMB PROFESSIONALS.
RECORDI QUE UN MAL SERVEI EN LA SEVA EMPRESA REPRESENTA GREUS CONSEQÜÈNCIES PER A LA SEVA CREDIVILIDAD EMPRESARIAL I PROFESSIONAL I PER A LA DEL SECTOR.
SENSE SEGURETAT NO EXISTEIS LA CALITAT
S.SERVEIS Y COLECTIVITATS SL
Barcelona
Consultores de Restauración Colectiva
SERVEIS ALIMENTARIS DE NOVES TECNOLOGÍAS
TEL.934244421 MOVIL. 666540932
E-mail. Info@cateringcolectivos.com
http://www.cateringcolectivos.com
SERVEI A TOT CATALUNYA
La búsqueda de la calidad, a todos los niveles, suele convertirse en el objetivo principal de cualquier empresa de servicios, sea cual sea su sector. A través de la especialización se consigue, hoy en día, mejorar cualquiera de las áreas que componen un proyecto de asistencia integral dirigido al personal de la empresa. Por ello le ofrecemos a continuación toda una batería de argumentos a favor de la externalización del servicio de alimentación y gestión de la cocina de su centro.
No hay comentarios:
Publicar un comentario