miércoles, 13 de enero de 2016

El aliment y la vida.
Els darrers 60 anys 1'esperanca de vida ha augmentat de manera considerable, com també la qualitat de vida de les persones grans. Tanmateix, son molts els canvis que es produeixen en aquesta etapa,tant fisiológics com psicológics i d'hábits, i cal adaptar-s7hiel millor possible per tal de viure'ls amb un estat de salut general óptim. Una alimentació que s'adapti adequadament als canvis fisiológics d'aquesta etapa garanteix una bona nutricio i,en conseqüéncia, afavoreix un bon envelliment. Amb aquest objectiu, Catering i  Colectivos. intentará dona consells alimentaris per a conéixer: • Els requeriments nutritius d'aquesta etapa de la vida. • Els aliments que aporten els nutrients adequatsi com combinar-los en plats saludables. • El tractament alimentari dels problemes físics i de salut que sovin comporta envelliment (restrenyiment, problemes cardiovasculars, diabetis...)

EXERCITI EL SEU SERVEI DE RESTAURACIO AMB PROFESSIONALS. RECORDI QUE UN MAL SERVEI EN LA SEVA EMPRESA REPRESENTA GREUS CONSEQÜÈNCIES PER A LA SEVA CREDIVILIDAD EMPRESARIAL I PROFESSIONAL I PER A LA DEL SECTOR. SENSE SEGURETAT NO EXISTEIS LA CALITAT S.SERVEIS Y COLECTIVITATS SL Barcelona Consultores de Restauración Colectiva SERVEIS ALIMENTARIS DE NOVES TECNOLOGÍAS TEL.934244421 MOVIL. 666540932
E-mail. Info@cateringcolectivos.com
http://www.cateringcolectivos.com
SERVEI A TOT CATALUNYA

No hay comentarios:

Publicar un comentario